ÇUKUROVA 13. KİTAP FUARI YAKLAŞIYOR

ÇUKUROVA 13. KİTAP FUARI YAKLAŞIYOR

Kuruluşumuz TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş. desteği ile düzenlenen Çukurova 13. Kitap Fuarı, 4-12 Ocak 2020 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan, 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan Çukurova Kitap Fuarı’nda düzenlenecek panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.

Çukurova Kitap Fuarı’nın konukları arasında Gülten Dayıoğlu, Hasan Ali Toptaş, Ercan Kesal, Feyza Hepçilingirler, Arif Keskiner, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Canan Tan, Altan Öymen, İpek Ongun, Atilla Yeşilada, Enver Aysever, Ahmet Telli, Mine Söğüt, Adnan Özyalçıner, Mavisel Yener, Nebil Özgentürk, Tülin Kozikoğlu, Aydın Ilgaz, Sevil Atasoy, Sima Özkan, Şükrü Erbaş, Yavuz Bahadıroğlu, Nazlı Çevik Azazi, Saygı Öztürk, Behiç Ak, Aytül Akal, Doğu Yücel, Mete Yarar, Judith Malika Liberman, Sinan Yağmur, Kahraman Tazeoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Esin Pervane, Zafer Algöz, Can Yılmaz ve daha pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı bulunuyor.

Çukurova Kitap Fuarı’nı Takip Edin

Fuar hakkında en güncel haberlere, ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine www.cukurovakitapfuari.com sitesinden ulaşabilir; facebook/tuyapkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitemizin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Girişin ücretsiz olduğu Çukurova Kitap Fuarı, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Son gün kapanış saati ise 19.00’dur.



Eğitim 25.12.2019 16:21:00 0
Anahtar Kelimeler: ÇUKUROVA . KİTAP FUARI YAKLAŞIYOR

İlginizi Çekebilir

1

Aktif Yaşam Merkezinin müdavimleri, kurs ve etkinliklerle sosyalleşiyor

2

Antalya Devlet Opera ve Balesi "Tosca" operasını sahneleyecek

3

Adana'da "Çukurova Akdeniz" illüstrasyon sergisi açıldı

4

Çocukluğunun lezzeti hünkar külahı tatlısını prefabrik işletmede yapıyor

5

Emekli polis, eşi için başladığı ahşap eşya yapımını gelir kapısına dönüştürdü

6

Alanya'da 3 yıldır topladığı tarihi eşyaları çalıştığı okulda sergileyecek

7

Devlet Çoksesli Korosu, Adana'da depremzede çocuklarla buluştu

8

Mersin Devlet Opera ve Balesi "Hamlet" balesini sahneleyecek

9

Müziğe kemençeyle başlayan görme engelli Esenay, 4 enstrüman daha çalmayı öğrendi

10

Üsküdar Üniversitesi'nde "Zirvedeki Kadınlar Ödül Töreni" gerçekleşti