Cuma namazında drone ile ateş ölçümü yapıldı

Cuma namazında drone ile ateş ölçümü yapıldı

Cuma namazında drone ile ateş ölçümü yapıldı

Aydın’ın Karacasu’da ilçesinde, 74 gün sonra ilk kez cemaatle kılınan Cuma namazı sırasında drone kullanılarak ateş ölçümü yapıldı.
Koronovirüsle mücadelede teknolojiyi kullanmasıyla dikkat çeken Karacasu ilçesinde daha önce semt pazarının kurulduğu günlerde olduğunu gibi cemaatle kılınan ilk Cuma namazında da drone ile ateş ölçümü yapıldı. Giriş noktasında herkesin ateşi drone ile ölçülürken namaz sırasında da drone havalanıp cemaatin ateşini ölçtü.
Cuma namazının kılınacağı alana giriş çıkışlar güvenlik güçleri ve Kaymakamlık personelinin yoğun denetimi altında gerçekleştirildi.
Mahalle muhtarları da personele yardımcı oldu. İlçe Vaizi Burhan Karadeniz’in kıldırdığı Cuma namazı eda edildi. Sosyal mesafe kurallarına uyularak herkesin kendi seccadesi üzerinde maskelerini takarak kıldığı namaza karton kağıtlar sokulmasına izin verilmedi. Namaz boyunca Emniyet personeli alanda görev yaptı.


Güncel 29.05.2020 16:04:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı