Cumhurbaşkanı Erdoğan, İTO Başkanı Avdagiç’i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İTO Başkanı Avdagiç’i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İTO Başkanı Avdagiç’i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’i kabul etti. İTO’dan yapılan açıklamada, dün akşam gerçekleştirilen ziyarette Avdagiç’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, fuar merkezindeki yenileme çalışmaları, İTO ve İDTM’nin faaliyetleri için teşekkür ettiği belirtildi.

Avdagiç, yaptığı açıklamada, "İstanbul Fuar Merkezi’nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladık. Yenileme çalışmalarımız ve İTO ile İDTM’nin faaliyetleri hakkında bilgi arz ettik. Süreçlerimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettik" ifadelerini kullandı.

Avdagiç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üzerinde “Esma-Ül Hüsna" yazılı bir tablo hediye etti. Kabulde AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da yer aldı.


Güncel 1.05.2022 12:06:49 0

İlginizi Çekebilir

1

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

2

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

3

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

4

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu:

5

Depremde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerin ismi kuş evlerinde yaşatılacak

6

Kanser hastası yedek subay Serik'te hayatını kaybetti

7

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştırdı

9

Jeep SUV modeli Compass'ın üretimine başladı

10

Isparta'da 35 yıldır aynı camide görev yapan imam gönüllere dokunuyor