Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mahruze teyzeye sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mahruze teyzeye sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mahruze teyzeye sürpriz ziyaret

İSTANBUL (İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla’da işçilerle bir araya geldiği iftarın ardından Sultanbeyli’de yaşayan Mahruze teyzeyi evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sürpriz ziyaretinin ardından mahalleli ile bir araya geldi.
1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Tuzla’da bulunan bir fabrikada işçilerle bir araya gelerek iftar açan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar programının ardından kendisiyle görüşmek isteyen Sultanbeyli’deki Mahruze Keleş’i evinde ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahruze Keleş’i ziyaretinin ardından Sultabeyli’de mahalleliyle de bir araya geldi. Balkondan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gören vatandaşlar tezahüratlarda bulundu.

“Cumhurbaşkanımız gelince dünyalar benim oldu”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahruze Keleş, “Cumhurbaşkanımız geldi, dünyalar benim oldu. Sanki yeniden doğmuş gibi oldum. O dünyaların cumhurbaşkanı. Çok sevindim, çok şaşırdım. Rabbim ona uzun ömürler versin. Süleyman Soylu’yu da bekliyorum. Onu da çok seviyorum. Torunlarıma başörtü getirdi, onlar da örtünecek. Böyle bir cumhurbaşkanı başka hiçbir yerde yok” diye konuştu.


Güncel 2.05.2021 00:20:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi