Cumhuriyet'in 100.yılına özel satranç turnuvası tamamlandı

Cumhuriyet

Osmaniye Belediyesi’nin organizasyonunda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’ tamamlandı.

Osmaniye Belediyesi’nin organizasyonunda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’ tamamlandı. 2 gün süren turnuvada 82 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. 
Osmaniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Osmaniye Satranç İl Temsilciliği’nin destekleriyle 21- 22 Ekim tarihlerinde Osmaniye Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuva çekişmeli anlara sahne oldu. Satrançseverlerin bir araya geldiği etkinlikler sonunda, açık kategoride Muhammed Semih Kara birinci, Ramazan Karaca ikinci, Osman Turan Çirkin üçüncü, 14 yaş ve altı kategorisinde Ömer Güneş birinci, Güney Kağan Çopur ikinci, Ali Kaan Köse üçüncü, 14 yaş ve altı kız kategorisinde Hatice Gök birinci, Elif Karataş ikinci, Sudenaz Yılmaz ile Zehra Vural üçüncü, 10 yaş ve altı kategorisinde Hüseyin Emir Çakar birinci, Abdicakıp Yabgu Deveci ikinci, Yavuz Selim Köse üçüncü, 10 yaş ve altı kız kategorisinde Hatice Cemre Güner birinci, Hatice Eflin Karaküçük ikinci, İrem Çetinbilek üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara, ilerleyen günlerde ödüllerinin takdim edileceği kaydedildi. 



Osmaniye 23.10.2023 16:58:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor