Dağ’dan muhalefet partilerine: "Türkiye’ye muhalefet yapmayın"

Dağ’dan muhalefet partilerine:

Dağ’dan muhalefet partilerine: "Türkiye’ye muhalefet yapmayın"

KIRŞEHİR – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, muhalefet partilerine çağrıda bulunarak, "Türkiye’ye muhalefet yapmayın" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları" çerçevesinde Kırşehir’de partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buluştu. Burada bir konuşma yapan Dağ, muhalefetin siyasi değil Türkiye muhalefetini yaptığını hatırlatarak, “Ahiler diyarından bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yaşanan bombalı saldırı sonrası muhalefet geliştirmeye çalışanlara karşı bir çağrının da olması gerekir. Çağrımız net bir şekilde şudur; tabii ki siyasi rekabet ve siyasi muhalefet olacaktır. Siyasi muhalefet ve siyasi rekabet yapalım derken Türkiye’ye, Türkiye’nin kurumlarına Türkiye’nin hassasiyetlerine 85 Milyonun önem verdiği değerlere muhalefet yapmaktan vazgeçin” dedi.

"AK Parti ve Cumhur İttifakına muhalefet yapın"
İstanbul’daki terör saldırısının ardından siyasi muhalefet ile Türkiye muhalefetinin birbirine karıştırıldığını kaydeden Dağ, "AK Parti ve Cumhur ittifakına muhalefet yapın, bu normaldir. AK Parti ve Cumhur ittifakına muhalefet yapacağız diye Türkiye’de 40 yıldır devam eden terörle mücadeleye laf söyleyecek noktaya kadar gidecek şekilde, askeriyeye, bürokrasiye, siyasetine laf söyleyecek noktaya gelmeyin. Geldiğiniz nokta ne yazık ki yapmış olduğunuz muhalefet, Türkiye’ye her şeyi ile büyük oranda ortaya çıkartılmış süreçte dahi yok ‘PKK yaptı mı? Yapmadı mı? Devlet onu söylüyor ama PKK terör örgütü de şunu söylüyor’ diyecek noktaya gelmiş iseniz akli olarak bunu düşünüyor iseniz, bu sizin siyasete değil Türkiye muhalefeti yaptığınızı gösterir” diye konuştu.


Güncel 18.11.2022 12:51:47 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi