DAHOT’un 9. Halk oyunları festivali 23 Haziran’da yapılacak

DAHOT’un 9. Halk oyunları festivali 23 Haziran’da yapılacak

DAHOT’un 9. Halk oyunları festivali 23 Haziran’da yapılacak

Aydın’ın Didim ilçesinde Dahot Halk Oyunları Derneği tarafından bu yıl 9.’su düzenlenecek olan Uluslararası Halk Dansları Festivali 23 Haziranda yapılacak.

Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Didim EKK ve özel işletmelerin desteğiyle DAHOT’un öncülüğünde bu yıl 9.’su düzenlenecek olan Uluslararası Halk Dansları Festivalinin içeriği ve katılımcıları belli oldu. 9.Folk Fest 23 Haziran 2022 tarihinde Altınkum Aytepe Barış Heykeli önünden saat 19.30’da Kortej ile başlayacak, gösteriler ise saat 20.30.da Altınkum Yalı Caddesi Zabıta noktası yanında yapılacak.

Bu yıl festivale Yurt dışından İran, Bulgaristan, Moldova, Makedonya ve Gürcistan Halk dansları Toplulukları ile ülkemizden Söke Halk Oyunları Topluluğu, Söke Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri Halkoyunları Topluluğu, Bursa Necati Bey Kız Meslek Lisesi Halkoyunları Topluluğu, Bursa Anadolu Lisesi Halkoyunları Topluluğu ekipleri katılacak.

DAHOT Halkoyunları Derneği Başkanı İlyas Aydur yapılacak festivale tüm Didim halkını davet etti.


Güncel 21.06.2022 13:35:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor