Dakikalarca dil döktü ceza yemekten kurtulamadı: “İki şişe biradan ne olacak be abi”

Dakikalarca dil döktü ceza yemekten kurtulamadı: “İki şişe biradan ne olacak be abi”

Dakikalarca dil döktü ceza yemekten kurtulamadı: “İki şişe biradan ne olacak be abi”

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde araç içinden yola bira şişesi atıldığı ihbarı üzerine polis tarafından durdurulan sürücü alkollü çıktı. Ehliyetini kaptırmamak için dakikalarca dil döken sürücü, “İki şişe bira içmişim, ne olacak be abi. Yaz abi cezayı, ver benim ehliyetimi” dese de ceza yemekten kurtulamadı.
Hürriyet Mahallesi Nazım Hikmet Ran Parkı mevkiinde bir araçtan yola içki şişesi atıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, otomobili Hürriyet Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde durdurdu. Trafik polisi tarafından yapılan kontrollerde sürücü A.N.’nin 0.70 promil alkollü olduğu tespit edildi. Yasal sınırı aşması nedeniyle sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle geçici olarak el konuldu.

"İki biradan ne çıkacak?"
Ehliyetini kaptıran sürücü A.N., polise bir süre dil döktü. Alkollü araç kullanmaktan idari para cezası kesilen A.N, “İki şişe bira içmişim ne olacak be abi. Yaz abi cezayı, ver benim ehliyetimi bende kalsın. Test edebilirsiniz. Çekin önüme çizgi, düzgün yürüyebiliyor muyum. İki bira sadece başka bir şey değil. İki biradan ne çıkacak. Neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim” diye konuştu.


Yurt Dünya 12.11.2022 12:36:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

3

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

4

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

5

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

6

Hatay'da fırtına etkili oluyor

7

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

8

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

9

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

10

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı