Dalaman havaalanı çalışanları, futbol turnuvasında ter döktü

Dalaman havaalanı çalışanları, futbol turnuvasında ter döktü

Dalaman havaalanı çalışanları, futbol turnuvasında ter döktü

Muğla’nın Dalaman ilçesinde havaalanı çalışanları Dalaman Belediyesi’nin koordinesinde düzenlenen futbol turnuvasında ter döktü.

Dalaman havalimanının çeşitli departmanlarında çalışan personelin katılımıyla Dalaman Airport Futbol Turnuvası, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul’un başlama vuruşu ile Dalaman Arena’da başladı. Dalaman Belediyesi’nin koordinesinde başlayan turnuvada, havaalanı çalışanları bu kez yeşil sahada ter döktü. Lig şeklinde yapılacak turnuvaya ise 8 takım katılım sağladı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı turnuvada kısa bir konuşma yapan Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul; “Başkanımız Muhammet Karakuş, Dalaman’a yeni eserler kazandırmak adına şu anda Ankara’da bulunuyor. Beni arayarak Dalaman Airport Futbol Turnuvası açılışına katılmamı rica etti. Kendisi spor aşığı bir başkan. O yüzden bu tarz turnuvalara çok önem veriyor” dedi.

Başlangıç düdüğünden önce futbolculara başarılar dileyen Ertuğrul, baklava ikram ederek, havaalanı çalışanları ile sohbet etti.


Spor 22.12.2022 16:45:16 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi