Datça Reşadiye’ye yeni içme suyu deposu

Datça Reşadiye’ye yeni içme suyu deposu

Datça Reşadiye’ye yeni içme suyu deposu

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, Datça Reşadiye Mahallesi’nin su sorununu çözmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bölgede yer alan deponun yerine yenisi inşa edilerek bölgeye hem kaliteli hem de kesintisiz hizmet verilecek.
MUSKİ Genel Müdürlüğü, Datça Reşadiye Mahallesi’nin su sorununu çözmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Mahallede bulunan ve ömrünü tamamlamış olan 150 m3’lük su deposu yerine daha büyük kapasite ile yeni bir depo inşa edilecek. Tamamlandığında bölgeye yeterli miktarda su sağlayabilecek kapasiteli içme suyu hizmete sunulacak. Yılsonuna kadar tamamlanması planlanan yeni içme suyu deposu sayesinde bölgede eski depo nedeniyle yaşanan kesintilerin önüne geçilerek, daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sağlanacak.
Datça’da birçok çalışma başlatan MUSKİ Genel Müdürlüğü, kısa vadeli projeleri hayata geçirerek bölgede uzun vadeli çözümler üreteceklerini iletti.


Güncel 14.09.2021 14:27:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

3

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

4

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

5

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

6

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

8

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

9

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

10

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu