DATÜB, ABD’de yeniden yapılanacak

DATÜB, ABD’de yeniden yapılanacak

DATÜB, ABD’de yeniden yapılanacak

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Yönetim Kurulu tarafından Amerika’da temsilcilik açılması için yetkilendirilen Shuhrat Temirov, DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar ile bir araya geldi.
Ziyarette New Jersey Selimiye Dernek Camisi Başkanı ve TASC New Jersey Burlington Bölge Temsilcisi Cahit Özbey ile Genel Sekreter Fuat Uçar, DATÜB’ün ABD’deki yeni yapılanması hakkında görüşmeler yaptı.
Özbey, DATÜB için gerekli olan destekleri verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.
ABD’de DATÜB Temsilciliği kurma yetkisi verilen Shuhrat Temirov’da çalışma ziyaretinde ABD’de yeni dönem çalışmaları hakkında Uçar’a bilgi verdi.
DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar’da, Genel Başkan Ziyatdin Kassanov’un ABD’deki yeni yapılanma ile ilgili hassasiyetlerini ve aldığı kararları hatırlatarak “Korona ile mücadele ederken DATÜB Genel Başkanımız Kassanov temsilciliklerde faaliyetlerin aksamadan yürümesine büyük önem veriyor. ABD’de DATÜB’ün ciddiyetine ve tüzüğüne aykırı hareket eden kişiler uzaklaştırılmıştır. ABD’de mücadelemize uygun hareket edecek arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.


Güncel 7.09.2020 16:14:36 0
Anahtar Kelimeler: datüb abd’de yeniden yapılanacak

İlginizi Çekebilir

1

İş Bankası ve Türk Telekom desteğiyle ortaokullara yazılım eğitimi

2

Adana 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

3

Mersin'de din görevlilerine bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

4

Tek Dünya Karadeniz Vakfı 2025'te dünya genelindeki sosyal etki çalışmalarını genişletti

5

Çevresel ve teknolojik faktörler beyin sağlığını olumsuz etkiliyor

6

Kocaelispor ve Antalyaspor arasında depremle başlayan dostluk yeşil sahalarda devam ediyor

7

Türkiye'den yılbaşı için 12 milyon dolarlık çiçek ihracatı

8

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalar ve yakınları için sinema etkinliği

9

Kadın girişimci geliştirdiği e-ticaret platformuyla yöresel lezzetleri tüketicilere ulaştırıyor

10

Bayındır Hastanesi'nden akran ve dijital zorbalığa karşı ailelere uyarı