DAVUTOĞLU HAREKETİNDEKİ OSMANİYELİ : İSA MESİH ŞAHİN

DAVUTOĞLU HAREKETİNDEKİ OSMANİYELİ : İSA MESİH ŞAHİN

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, uzun süredir yürüttüğü parti çalışmasını tamamladı. GELECEK PARTİ ismiyle Türk siyasetinde yoluna devam edecek olan Davutoğlu’nun ekibinde siyasi tecrübesiyle tanıdığımız Osmaniyeli hemşerimiz Av. İsa Mesih Şahin de yer aldı.

Daha önce AK Parti’de uzun süre siyaset yapan, en son da 2014-2018 yılları arasında AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten İsa Mesih Şahin, Ahmet Davutoğlu’yla beraber Gelecek Parti Kurucular Kurulu arasında yer aldı. Şahin daha önce Ak Parti’den istifa ettiğini duyurmuştu.

İstanbul siyasetinde 15 yıl çeşitli kademelerde görev yaparak önemli bir tecrübeye sahip olan İsa Mesih Şahin, İlçe Başkanı olduğu 2014 yılında 32 yaşında İstanbul’daki en genç İlçe Başkanı ünvanına sahip olmuştu. Gençlik Kolları kökenli olan Şahin, Ak Parti’de Siyaset Akademisi Birinciliği başarısına da ulaşmıştı. Siyaset yaptığı dönemde başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken tecrübeli siyasetçi İsa Mesih Şahin, farklı çıkışlarıyla ulusal basında sık sık yer almıştı. İsa Mesih Şahin için bir diğer önemli bilgi ise 15 Temmuz hain darbe girişiminde Kadıköy ekibiyle beraber Şehitler Köprüsünde darbecilere karşı cesaretli bir şekilde mücadele etmişti.

Hemşerimiz İsa Mesih Şahin’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diliyor ve Osmaniye’miz için hayırlı olmasını diliyoruz.

İsa Mesih Şahin kimdir ?

İsa Mesih Şahin, 1982 yılında Osmaniye’de dünyaya geldi. İlköğretimin İlk okul kısmını Düziçi Atalan İlköğretim Okulunda, Ortaokul kısmını ise Osmaniye İmam Hatip Orta Okulunda okudu. Ortaöğretimi Osmaniye-Düziçi Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlayan Şahin, 2006 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans yaptı.

2003 yılında AK Parti Kadıköy Gençlik Kollarında siyasete başladı. AK Parti’de 15 sene aralıksız siyaset yaptı. 2014-2018 yılları arasında Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

2013-2015 yılları arasında Kadıköy-Kozyatağı İdman Yurdu Spor Kulübünün başkanlığını yaptı. Halen Türkiye Kızılay Derneği Kadıköy Şube Genel Sekreterliği görevini yürütmektedir.

Kendisine ait hukuk bürosunda serbest avukatlık yapan Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.



15.12.2019 12:31:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay Valiliğini ziyaret etti

2

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürdü:

3

Yüreğir'de yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezi açıldı

4

İskenderun'da 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

5

Hatay'da 6 düzensiz göçmen yakalandı

6

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Manavoğlu, AESOB'u ziyaret etti

7

Hatay'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

8

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'nın ilçelerinde partililerle buluştu:

9

Antalya'da izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlem yapan bir kişi yakalandı

10

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı