Davutoğlu, Konteyner Kenti Ziyaret Etti

Davutoğlu, Konteyner Kenti Ziyaret Etti

Davutoğlu, Konteyner Kenti Ziyaret Etti

Önceki dönem başbakanlardan ve Gelecek Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 6 Şubat deprem felaketinin yıl dünümü dolayısıyla, Osmaniye’nin Fakıuşağı Mahallesi’nde bulunan konteyner kentte bulunan vatandaşları ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, genel merkez yöneticileri ve Osmaniye İl Başkanı Ökkeş Evcil’le birlikte bugün saat: 17.00 civarında Fakıuşağı Mahallesi’nde bulunan ve deprem zedelerin yaşadığı konteyner kenti ziyaret etti.

Konteyner kentte bulunan vatandaşların sorunlarını dinleyen Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu,  6 Şubat depreminde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileklerini ileterek,”Bizde parti olarak sizlerin her zaman yanındayız. Acılarınızı paylaşmak için bugün yanınızdayız. Allah ülkemize bir daha böyle büyük felaketler yaşatmasın”dedi.



Osmaniye 5.02.2025 17:45:00 0
Anahtar Kelimeler: Davutoğlu Konteyner Kenti Ziyaret

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da doğuştan bir kolu olmayan öğrenci engelleri yüzerek aşıyor

2

DenizBank ve ENBD'den Eren Holding'e 400 milyon dolarlık finansman

3

Mersin'de tekeri kopan tır nedeniyle yol ulaşıma kapandı

4

Antalya'da muz bahçelerinde yangın çıktı

5

Antalya'da "Doğadan Estetiğe: Müdahalesiz Mozaik" söyleşisi düzenlendi

6

Adana'da IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

7

Osmaniye'de "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında konferans düzenlendi

8

Hatay'da ""En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi tanıtıldı

9

Adana'da "Geleceğin Liderleri Akademisi" eğitimi başladı

10

Antalya'da "9. Akdeniz Bilişim Zirvesi" düzenlendi