DeFacto’nun yeni CMO’su Handem Çelenkler oldu

DeFacto’nun yeni CMO’su Handem Çelenkler oldu

DeFacto’nun yeni CMO’su Handem Çelenkler oldu

DeFacto’nun bir süredir boş olan Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı koltuğuna sektörün deneyimli ismi Handem Çelenkler oturdu. Şirketin yeni CMO’su, DeFacto’nun çevik ve esnek yapıya sahip pazarlama biriminin yönetiminden sorumlu olacak.

DeFacto’nun Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı koltuğuna sektörün deneyimli ismi Handem Çelenkler’in oturduğu açıklandı. Verilen bilgiye göre, kariyerine Eczacıbaşı VitrA’da başlayan ve burada pazarlama alanında farklı kategorilerde çalışan Çelenkler, 2006 yılında Unilever bünyesine katıldı. Unilever’de kişisel bakım ve ev bakım kategorilerinde ve farklı marka gruplarında sırasıyla Marka Müdürü, Marka Geliştirme Müdürü ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan Çelenkler, Temmuz 2019’dan bu yana Adidas Türkiye’nin Pazarlama Direktörü olarak çalışıyordu. Şubat 2021 itibarıyla DeFacto ailesine katılan Handem Çelenkler, şirketin yeni CMO’su olarak görev yapacak.

Mobil Pazarlama Derneği (MMA) Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini ve dernek sözcülüğünü de üstlenmekte olan Handem Çelenkler, İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu.


Güncel 9.02.2021 11:02:06 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı