Deli Dumrul hikâyesini çocuklar sahneledi

Deli Dumrul hikâyesini çocuklar sahneledi

Deli Dumrul hikâyesini çocuklar sahneledi

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Dede Korkut’u Bir de Çocuklardan Dinleyin" projesinin ilk gösterisi, Deli Dumrul hikâyesi ile Şehitler İmam Hatip Ortaokulunda seyirciyle buluştu.
Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’in katıldığı programda Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okulun konferans salonunda “Deli Dumrul” hikâyesini canlandırdı. Vali Cüneyt Epcim’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Milli Eğitim yöneticileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler de programda yer aldı. Dede Korkut hikâyelerinin çocuklarımıza en iyi şekilde aktarılması ve gelecek nesillere taşınmasını sağlamak amacıyla başlatılan proje çerçevesinde öğrencilerin sergilediği oyun, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
Şehitler İmam Hatip Ortaokulu tarafından sahnelenen Deli Dumrul oyununun ardından öğrencileri tebrik eden Vali Cüneyt Epcim ve Rahmi Güney öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildiler.


Güncel 20.01.2023 11:51:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Tat Gıda hazır yemek kategorisinde çeşitliliğini artırdı

2

Lezita "Gulfood 2026"da ürünlerini tanıttı

3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "10. Tematik Kış Eğitimciler Kampı" programında konuştu:

4

Genç sporcularda performans baskısı zihinsel sağlığı tehdit ediyor

5

Çukurova Üniversitesi dekanları, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya'da olumsuz hava koşullarından etkilenen sera çiftçilerini ziyaret etti

7

Hatay'da istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

8

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi Antalya Şehir Hastanesi Şubesi açıldı