DENİB, geleceğin tasarımcılarını ev ve banyo tekstili sektörüyle buluşturuyor

DENİB, geleceğin tasarımcılarını ev ve banyo tekstili sektörüyle buluşturuyor

DENİB, geleceğin tasarımcılarını ev ve banyo tekstili sektörüyle buluşturuyor

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), geleceğin tasarımcılarını ev ve banyo tekstili sektörü ile buluşturmak amacıyla DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışmasının 1.’sini düzenliyor.

DENİB, Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinatörlüğünde, geleceğin tasarımcılarını ev ve banyo tekstili sektörü ile buluşturmak, ev ve banyo tekstili sektöründe yeni tasarımcılar yetiştirilmesine teşvik etmek, yenilikçi ve özgün tasarımcı kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak, özelde Denizli olmak üzere Türkiye genelinde ev ve banyo tekstili sektörü ihracatını artırmak, Denizli’nin marka ve tasarım merkezi olması amacıyla DENİB DESIGN Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması’nın 1’incisini düzenlemeye hazırlanıyor.
Flourısh-Güzelleşme temasıyla düzenlenen yarışmada, öğrenciler ve profesyonellere yönelik olarak 4 kategoride öğrenci ev tekstili ve öğrenci banyo tekstili, profesyonel ev tekstili ve profesyonel banyo tekstili alanında yapılan ön eleme sonucunda, 20 finalist tasarımlarının hayata geçirilmesi amacıyla finalistler 20 Denizlili tekstil firmasıyla eşleştirilerek, tasarımlarının üretimleri gerçekleştirildi.

Tasarımlar halka açık sergilenecek
3-4 Kasım tarihlerinde Denizli’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte, üretimleri tamamlanan tasarımlar, her finalist için hazırlanacak ayrı stantlarda halka açık sergilenecek. 4 Kasım 2021 Perşembe akşamı tekstil sektörünün, tasarım ve moda camiasının önde gelen isimlerinin ve protokolün katılımlarıyla düzenlenecek final gecesinde yarışmanın kazananları duyurulacak.


Güncel 1.11.2021 12:15:57 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı kuvvetli yağıştan etkilenen ilçelerde inceleme yaptı

2

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

3

GÜNCELLEME - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

GÜNCELLEME 2- Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 9'a yükseldi

5

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi

7

Antalya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi

8

Adana, Hatay, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Niğde'de 287 bin 254 su kuşu sayıldı

9

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

10

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi