Denize düşen kediyi balıkçılar kurtardı

Denize düşen kediyi balıkçılar kurtardı

Denize düşen kediyi balıkçılar kurtardı

Mersin’de denize düşen kedi balıkçılar tarafından kurtarıldı.
Alınan bilgiye göre, Erdemli Balıkçı Barınağı’nda teknelerin arasında oyun oynayan iki kediden biri denize düştü. İskele duvarına tutunan bir kısmı suya değen kedinin yardımına tayfalar koştu. O sırada barınakta bulunan Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yalçın Sakın da kediyi düştüğü yerden fileli kepçeyle kurtarmak istedi. Bu sırada hamle yapan kedi denize yeniden düşme tehlikesi yaşadı. Sakın, kediyi kepçeye almayı başararak kurtardı. Korkuyla birlikte panikleyen kedi hızla uzaklaştı.
Yaşanan olay ile ilgili bilgi veren Kooperatif Başkanı Yalçın Sakın, "Ağları tamir ediyorduk, 2 kedi oynuyordu. Bir de baktık ki bir tanesi denize düştü. İskelenin altına doğru yapıştı. Tekneden kepçeyi alıp, kepçeyle aldım. Dışarı çıkarken beraber mermi gibi kaçtı. Çok korkmuştu , tabi ki ölüm korkusu, bir hayvan da olsa, insan da olsa aynı. Bereket ki buradaydık, aldık hayatını kurtarmış olduk. Sonuçta bir can" dedi.
Böyle enteresan bir olayın bin de bir yaşandığını aktaran Sakın, balıkçıların sokak hayvanlarını gözettiğini ve sürekli beslediklerini de kaydetti.


Güncel 29.03.2022 09:02:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

4

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu