Denizli’deki orman yangınında kundaklama şüphesi

Denizli’deki orman yangınında kundaklama şüphesi

Denizli’deki orman yangınında kundaklama şüphesi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, kundaklama sonucu çıktığı iddia edilen orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Polis ekipleri, ormanı ateşe verdikten sonra kaçan şüpheliyi arıyor.
Edinilen bilgiye göre; saat 13.30 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Gökpınar Mahallesi Şahin Tepesi mevkiindeki ormanlık alanda kundaklama sonucu yangın çıktı. Dumanların yükseldiği bölgeye Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ile Denizli Büyükşehir Belediyesinden çok sayıda ekip sevk edildi. Yerleşim alanlarına yakın bir mesafede çıkan yangında havadan 1 helikopter, karadan ise 7 arazöz ve çok sayıda yangın söndürme işçisiyle müdahale edildi. Ormanlık alanda ilerleyen yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.
Öte yandan; gördü tanıklarının ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, ormanı ateşe verdikten sonra araçla kaçak şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelinin kaçtığı aracın plakasını tespit eden polis ekipleri, bölgede denetimlerini sıklaştırdı.


Yurt Dünya 30.09.2020 15:10:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Limak Çimento CDP listesine iki alanda girdi

2

Yapay zeka ile üretilen sahte içerikler dolandırılma riskini 5 kat artırabiliyor

3

Karmod, yağmur suyu hasadı depolama tanklarıyla yeni mevzuata hazır

4

Hyundai Dünyayı İyileştiren Araçlar resim yarışmasına başvurular sürüyor

5

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Aççana Höyük'te incelemelerde bulundu

6

Payas'ta uyuşturucu ele geçirilen araçtaki 3 kişi gözaltına alındı

7

Yapı Kredi CDP 2025 Global A Listesi'ne iki programıyla girdi

8

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

9

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

10

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu