Denizlispor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu

Denizlispor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu

Denizlispor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu

Yeşil siyahlı ekip, teknik heyet ve futbolcular yemekte buluştu. Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve ailelerinin katıldığı Cinkaya Köşkü’ndeki yemeğe Başkan Yardımcısı Yavuz Cinkaya ev sahipliği yaptı.
Denizli’de hafta sonu oynanacak Konyaspor maçında galibiyet hedeflediklerini belirten Başkan Ali Çetin, “Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Ancak bu durum bizi asla umutsuzluğa sevk etmemektedir. Bu gibi durumları daha önceki yıllarda da yaşadık. Daha yolun başındayız ve önümüzde uzun bir sezon maratonu var. Biz teknik heyet ve futbolcularımıza olan inancımızı hiç kaybetmedik. Birlik beraberlik içerisinde ve çok çalışarak bugünleri geride bırakacağımızdan hiç şüphemiz yok. İttifak Holding Konyaspor maçını kazanarak çıkışa geçeceğiz” diye konuştu.
Takım kaptanı Hugo Rodallega ise, takım arkadaşları adına yönetim kuruluna teşekkür ederek, ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ve galip gelmek için terlerinin son damlasına kadar savaşacakları sözünü verdi.


Spor 1.10.2020 18:59:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

2

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

3

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

4

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

5

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

6

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

7

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

8

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

9

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi