Deprem bölgesinde THY uçağı geç kalınca, yolcular isyan etti

Deprem bölgesinde THY uçağı geç kalınca, yolcular isyan etti

Deprem bölgesinde THY uçağı geç kalınca, yolcular isyan etti

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ile sarsılan ve büyük hasar alan Malatya’dan ayrılan vatandaşlar, Türk Hava Yolları’nın uçağı geç kalınca duruma tepki gösterdi. THY yetkilileri de açıklama yapmayınca yolcular ile havalimanı çalışanları arasında tartışma yaşandı.
Olay, 23 Mart akşamı Malatya Havalimanı’nda gerçekleşti. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hasar alan kentten ayrılan depremzedeler Türk Hava Yolları’nın 21.10 İstanbul seferi için bilet aldı. Ancak bir saat geçmesine rağmen uçağa alınmayan, hiçbir açıklama yapılmayan yolcular, salonda beklerken Türk Hava Yolları’nın yetkililerini çağırdı. Havalimanı görevlileri ile yetkilileri telsizle anons etmesine rağmen, hiç kimse gelmedi. Bunun üzerine vatandaşlar ile görevliler arasında tartışma yaşandı.
Kendilerine bir açıklama yapılmasını isteyen yolcular, “Yetkiliniz gelsin. Bu kadar insana bir açıklama yapılsın. Bu nedir? İşimiz gücümüz var?” diyerek tepki gösterdi. Yolcuların tepkisinin artması üzerine kapılar açıldı. Uçağa bir saat geç binen yolcular, 00.00’da İstanbul Havalimanı’na iniş yaptı.


Yurt Dünya 24.03.2023 16:02:30 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi