Deprem sürecinde öğrencilere destek oluyor

Deprem sürecinde öğrencilere destek oluyor

Deprem sürecinde öğrencilere destek oluyor

Düzce Üniversitesi, yaşanan deprem anında ve sonraki süreçte konaklama, yiyecek ve kumanya başta olmak üzere öğrencilerine her konuda destek olmayı sürdürüyor.
Konuralp Yerleşkesi’nde bulunan devlet yurtları, özel yurtlar, apartlar ve evlerde barınan Düzce Üniversitesi öğrencilerinin korku yaşaması ve tedirgin olması sebebiyle, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve üniversite yönetiminin aldığı kararlar doğrultusunda, spor salonu ve tenis kortlarında konaklamaları sağlanıyor, sıcak çorba, yiyecek ve kumanya ikramları devam ediyor.
Artçı depremlerin devam etmesi sebebiyle panik ve tedirgin bir ortamdan güvenilir bir ortama alınan öğrencilere, Düzce Üniversitesi yönetiminin katkılarıyla her türlü imkan sağlanıyor. Şu ana kadar bu destekten yararlanan 3 bin’e yakın Düzce Üniversitesi öğrencisi üniversitelerine, sağladığı olanaklar sebebiyle teşekkürlerini iletti.


Güncel 30.11.2022 17:32:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

2

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

3

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

4

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

5

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

6

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

9

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

10

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor