Depremin merkez üssünde "Kahramanmaraş Kadın İş Geliştirme Merkezi Projesi" tanıtıldı

Depremin merkez üssünde

Depremin merkez üssünde "Kahramanmaraş Kadın İş Geliştirme Merkezi Projesi" tanıtıldı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğiyle yürütülen "Kahramanmaraş Kadın İş Geliştirme Merkezi Projesi"nin (KİŞGEM) lansmanı gerçekleştirildi.

KMTSO Başkan Vekili Hikmet Gümüşer, lansmanda yaptığı konuşmada, amaçlarının kentteki kadınların ekonomik kalkınmalarına katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Gümüşer, "Kadınlarımız, ekonomik hayata daha fazla katılarak hem aile ekonomisine katkıda bulunacak hem de şehrimizin kalkınmasına destek olacaklar." dedi.

UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton da UNDP'nin kadın girişimciliğini desteklemeye yönelik çalışmalarına değinerek, "Kahramanmaraş Kadın İş Geliştirme Merkezi Projesi'nin, kadınların ekonomik güçlenmesine ve toplumsal hayatta daha fazla yer almasına katkıda bulunacağına inanıyoruz." diye konuştu.





Ekonomi 5.02.2024 17:34:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Roche ile Sağlıkta Tanı Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

2

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

3

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası

4

Tera Yatırım Teknoloji Holding'de üst düzey atama

5

Mersin'de rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç seyir halindeki 3 araca zarar verdi

6

Huawei nova 14 Pro Türkiye pazarında ön satışa sunuldu

7

Sarp kayalarla çevrili Kapıkaya Kanyonu kışın da tırmanış tutkunlarını ağırlıyor

8

6. İstanbul Sanat Fuarı'nda 38 bin ziyaretçi 10 bin eserle buluştu

9

Akiş GYO kurumsal yönetim derecelendirme notunu yükseltti

10

Adana'da kaybolan zihinsel engelli aranıyor