Depremzede aileler Ünye’ye gelmeye başladı

Depremzede aileler Ünye’ye gelmeye başladı

Depremzede aileler Ünye’ye gelmeye başladı

Merkez üstü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından Ordu’nun Ünye ilçesinde depremden etkilenen 626 vatandaş, ev ve otellere yerleştirildi.
Ünye Belediyesi koordinasyonunda gerçekleştirilen yardım kampanyasına hayırsever vatandaşların desteği sürüyor. Çok sayıda ihtiyaç malzemesi tırlarla bölgeye sevk edilirken, yardımlar ulaştırılmaya devam ediliyor. İlçeden çok sayıda ekip arama-kurtarma, yardım ve ihtiyaç malzemeleri dağıtımlarını gerçekleştirirken, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da bölgedeki çalışmalara yardımcı oluyor.

626 depremzede Ünye’ye ulaştı
6 Şubat günü meydana gelen deprem sonrası Malatya, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Gaziantep illerinden gelen 626 vatandaş, Ünye’de Belediye ve hayırseverler tarafından temin edilen evlere ve otellere yerleştirildi. Ayrıca deprem bölgesinde mağdur olan vatandaşlar için çok sayıda hayırsever evlerinin kapısını açarken, oteller de konaklama imknları sağladı.


Güncel 13.02.2023 12:37:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

3

Hatay'da fırtına etkili oluyor

4

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

5

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

6

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

7

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı

8

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

9

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

10

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi