Depremzede çocuğa doğum günü sürprizi

Depremzede çocuğa doğum günü sürprizi

Depremzede çocuğa doğum günü sürprizi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle Malatya’dan Van’ın Muradiye ilçesine gelen 9 yaşındaki Ruken Karataş’a doğum günü sürprizi yapıldı.
Yaşanan depremin ardından ailesiyle Malatya’dan Muradiye ilçesinde kaymakamlık tarafından tahsis edilen lojmanlarda misafir edilen Ruken Karataş’a, eğitim gördüğü Gazi İlkokulunda doğum günü sürprizi yapıldı. Belediye görevlileri tarafından Karataş ve diğer çocuklar için hazırlanan yaş pasta, süslenen sınıfa getirildi. Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurettin Yavrutürk, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Polat, Karataş ailesi, öğretmenler ve diğer çocukların katılımıyla pasta kesilerek Ruken Karataş’ın doğum günü kutlandı.
Burada konuşan Kaymakam Melih Aydoğan, depremzede Ruken Karataş için doğum günü organize ettiklerini belirterek, “Depremzede çocuğumuz ile birlikte pasta keserek çeşitli hediyeler verdik. Bu güzel anıyı tüm çocuklarımız ile yaşamış olduk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.
Doğum günü kutlanan Ruken Karataş ise "Malatya’da deprem olduğu için Van’a geldik. Bugün kaymakam amca ve arkadaşlarım doğum günümü kutladı. Herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


Güncel 2.03.2023 12:19:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

2

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

3

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

4

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

6

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

7

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

8

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

9

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

10

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi