Depremzedelerin yüzleri Hacivat ve Karagöz oyunuyla gülüyor

Depremzedelerin yüzleri Hacivat ve Karagöz oyunuyla gülüyor

Depremzedelerin yüzleri Hacivat ve Karagöz oyunuyla gülüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde depremden etkilenen ilçelere kurulan Ramazan sokağında Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterileri düzenliyor. Depremzedelerin yüzleri Hacivat ve Karagöz oyunuyla bir nebze de olsa gülüyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde depremden etkilenen ilçelere kurulan Ramazan sokağında Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterileri düzenliyor. Çocuklar için düzenlenen gölge oyunu her hafta içi il merkeziyle depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye ilçelerinin tüm köylerinde gösterimde olacak.
Ramazan ayı denince ilk akla gelen gölge oyunu olan Hacivat ve Karagöz, ilk günde Nurdağı ilçesinin Belpınar, Mesthüyük, Kırışkal, Noğaylar köylerinde çocuklarla buluştu. İkinci gününde ise Şatırhöyük, Sakçagözü, Kartal ve Hisar köylerini ziyaret ediyor. Depremzede çocukların yüzleri Hacivat ve Karagöz oyunuyla bir nebze de olsa gülüyor.
Okul çadırlarında düzenlenen oyun, ilkokul ve ortaokul öğrencileri olarak iki kategoride gösterime sunuluyor.


Güncel 27.03.2023 12:57:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Doğadan Estetiğe: Müdahalesiz Mozaik" söyleşisi düzenlendi

2

Adana'da IPARD III Programı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

3

Osmaniye'de "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında konferans düzenlendi

4

Hatay'da ""En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi tanıtıldı

5

Adana'da "Geleceğin Liderleri Akademisi" eğitimi başladı

6

Antalya'da "9. Akdeniz Bilişim Zirvesi" düzenlendi

7

Akbank gönüllülük projeleriyle gençleri ve çalışanları buluşturuyor

8

Mersin'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

9

Baymak bayi ve servis ekipleriyle buluşmaya devam ediyor

10

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'e İspanya'dan "Mesleki Liyakat Ödülü"