Dereceye giren güreş takımından Başkan Uzun’a ziyaret

Dereceye giren güreş takımından Başkan Uzun’a ziyaret

Dereceye giren güreş takımından Başkan Uzun’a ziyaret

Ulus Çınar spor kulübü güreş takımı halinde üçüncü oldu. Takım, derece elde etmenin ardından Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Uzun’u makamında ziyaret etti.
Edirne’de düzenlenen büyükler Türkiye güreş şampiyonasında, Grekoromen stilde 65 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Murat Olukman 79 kilogramda Türkiye üçüncüsü Ahmet Erfidan, Serbest stilde 65 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Murat Olukman ve 70 kilogramda Türkiye üçüncüsü Ahmet Erfidan oldu. 35 Kulübün katıldığı şampiyonada takım halinde 3. Olan Ulus Çınar Spor Güreş. takımının sporcuları İle Antrenörler Tolga Karakaya, Gökhan Dumlunun başarıları ilçe merkezinde sevinçle karşılandı.
Edirne’de düzenlenen Büyükler Türkiye güreş şampiyonasından Türkiye 3. Olarak dönen sporcularımız Murat Olukman, Ahmet Erfidan ve Antrenör Tolga Karakaya Belediye Başkanı ve Ulus Çınar spor klüp başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u makamında ziyaret ettiler. Başkan sporcuları tebrik ederek, Ulus’umuza bir kere daha bu gururu yaşattıkları için teşekkür etti.


Spor 8.02.2022 11:30:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

2

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

4

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

5

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

6

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

7

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

8

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

9

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

10

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı