Derecik yolunda mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaş kurtarıldı

Derecik yolunda mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaş kurtarıldı

Derecik yolunda mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaş kurtarıldı

Hakkari’nin Şemdinli-Derecik yolu Ortaklar mevkiinde yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaş İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle onlarca köy ve mezra yolunun kapandığı Hakkari’de eğitim ve öğretime bir gün ara verildi. Kapalı yolların yeniden açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Şemdinli-Derecik yolu Ortaklar mevkiinde yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Şemdinli-Derecik yolu Ortaklar mevkiinde yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaşımız İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerimiz tarafından kurtarılmıştır" dedi.


Güncel 5.02.2023 23:13:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı