Derede misinaya takılan balıkçıl kuşunu itfaiye kurtardı

Derede misinaya takılan balıkçıl kuşunu itfaiye kurtardı

Derede misinaya takılan balıkçıl kuşunu itfaiye kurtardı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, derede oltacıların misinasına takılan balıkçıl kuşu, itfaiye ve muhtarın yardımıyla kurtarıldı.
Kirmasti deresinin Uluabat gölüne döküldüğü Karaoğlan Mahallesi’nde bir balıkçıl kuşunun derenin ortasında takılı kalan balıkçı misinasına hapsolduğunu gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mustafakemalpaşa itfaiyesi, ayak ve kanadını misina ipine sarılı hâlde buldukları balıkçılı derenin ortasından kurtarmak için sandal aradı. İtfaiye ekiplerinin çağrısına koşan Karaoğlan Muhtarı Ergun Kısa, ekiplerle birlikte kendisine ait sandalla dereye açıldı.
Can çekişen hayvanın ayak ve kanatlarına dolanan misinayı dikkatlice temizleyerek iğneyi çıkaran ekipler, besledikleri balıkçıl kuşunu daha sonra serbest bıraktı.


Güncel 13.09.2021 13:03:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Genç sporcularda performans baskısı zihinsel sağlığı tehdit ediyor

2

Çukurova Üniversitesi dekanları, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya'da olumsuz hava koşullarından etkilenen sera çiftçilerini ziyaret etti

4

Hatay'da istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

7

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi Antalya Şehir Hastanesi Şubesi açıldı

8

Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

Karmod Bulgaristan'da çelik konstrüksiyon konut projesi hayata geçiriyor

10

GÜNCELLEME - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor