Devrek’te dere ıslah çalışmalarına başlandı

Devrek’te dere ıslah çalışmalarına başlandı

Devrek’te dere ıslah çalışmalarına başlandı

Devrek şehir merkezinin ortasından geçen Devrek Çayı’nda ıslah çalışmalarına başlandı.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinin ortasından geçen Devrek Çayı’nda ıslah çalışmalarına başlandı.
Devlet Su İşleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda dere içinde ki atıklar bir yandan bertaraf edilirken, diğer yandan da ırmağın temizlenerek kötü görüntülerden arındırılması hedefleniyor.
Dere ıslah çalışmaları hakkında bilgi veren Devrek AK Parti İlçe Başkanı Murat Durdubaş, "Uzun zamandan bu yana gündemimizde olan Devrek Çayı’nın ıslah çalışmalarına Devlet Su İşleri tarafından başlanmış bulunmaktadır. İlçemizin daha güzel ve daha temiz görüntüye kavuşmasını sağlamak ve ileri ki zamanlarda meydana gelebilecek taşkınlardan korunma adına yapılan çalışmalarda ekiplerimiz büyük özveri harcamaktadırlar.
Islah çalışmaları ve fora kazık çakma çalışmaları ile ilgili ödeneğimiz geldi. Önümüzdeki aylarda yüklenici firma fora kazık ve istinat duvarlarının çalışmalarına başlayacak bununla ilgili son rötuşlar bitmek üzere. Dere içindeki çalışmalar uzun bir zaman alacak ancak, bittiğinde de ilçemizin çehresi de gerçek manada değişmiş olacak” diye konuştu.


Güncel 4.02.2021 18:42:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

2

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

3

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

4

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

5

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı

6

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, anaokulu öğrencileriyle buluştu

7

Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı İş Birliği Protokolü” imzalandı

8

Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde çıkan yangın söndürüldü

9

BBVA'dan OpenAI ile yapay zeka tabanlı bankacılık işbirliği

10

Flo Group'ta üst düzey atama