Didim’de amfi tiyatro yükselmeye devam ediyor

Didim’de amfi tiyatro yükselmeye devam ediyor

Didim’de amfi tiyatro yükselmeye devam ediyor

Didim Belediyesi tarafından yapılan, bölgenin yeni kültür-sanat merkezi konumuna sahip olacak Didim Amfitiyatro’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın vizyon projeleri arasında yer alan ve 4 bin kişi kapasitesi ile içerisinde otopark, restoran, cep sineması, çok amaçlı salonları barındırıcak olan Amfitiyatro, Didim 2. Koy’da yükseliyor.
Milet Antik Kenti’nden ilham alınarak mimarisi oluşturulan Didim Amfitiyatro’da ilk konser 2022 Haziran ayında organize edilecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Yerel Seçimlerde vaat ettiğimiz büyük projelerden birisi olan Didim Amfitiyatro’yu Ülkemizin önemli turizm kentleri arasında olan ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Kentimizi kültür - sanatın yeni merkezi olarak konumlandırdık. Bu kapsamda, yakın zamanda açılacak Didim Gençlik Merkezi, inşaatına başlanacak olan Didim Kültür Merkezi ve 2022 Haziran ayında ilk konseriyle görücüye çıkacak Didim Amfitiyatro projelerimiz oldukça önemli. Ayrıca kentimize özgün festivaller de Kültür-Sanat Kenti Didim yaklaşımımıza uygun şekilde organize ediliyor” ifadelerini kullandı.


Güncel 8.01.2022 09:11:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi