Didim’de çalışmalar aralıksız sürüyor

Didim’de çalışmalar aralıksız sürüyor

Didim’de çalışmalar aralıksız sürüyor

Aydın’ın Didim ilçesinde Didim Belediyesi tarafından Hisar Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alanda yol yapım, yenileme ve kaldırım yapım çalışması gerçekleştiriliyor.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile kent genelinde başlatılan hizmet seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen projeler ve yatırımlar ile her geçen gün cazibesi artarak daha yaşanılabilir bir kent haline gelen Didim’de yeni oluşan yaşam alanlarında vatandaşlara hizmet ulaştırılıyor. Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları çerçevesinde Hisar Mahallesi’nde bulunan yeni yaşam alanlarında yol yapım, yenileme ve kaldırım yapım çalışması gerçekleştiriliyor.

Onlarca personelin ve aracın desteği ile sürdürülen çalışmalarda mahallenin büyük bölümünde, 8 bin metrekarelik alanda yol yapım, yenileme ve kaldırım yapım çalışması hayata geçiriliyor.


Güncel 2.06.2022 13:03:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 zanlı tutuklandı

2

Erzin ilçesinde bahçenin tel örgüsüne çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

3

Adana'da Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri fırınları denetledi

4

HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, son 3 yıllık faaliyetleri değerlendirdi

5

"Turizmde İnsan Kaynakları Zirvesi" Antalya'da düzenlendi

6

KETAV Başkanı Yorulmaz, Antalya'nın en iyi turizm destinasyonları listesine girmesini değerlendirdi:

7

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da basın toplantısı düzenledi

8

NetWork Puffer Dış Giyim Koleksiyonu'nu tanıttı

9

Akbank, CDP'de üç alanda "A" notuyla dünyadaki sürdürülebilirlik liderleri arasında yer aldı

10

Oyun temelli öğrenme çocuklarda problem çözme yeteneğini geliştiriyor