Didim’de kaçak yakalanan balıklar suya geri bırakıldı

Didim’de kaçak yakalanan balıklar suya geri bırakıldı

Didim’de kaçak yakalanan balıklar suya geri bırakıldı

Aydın’ın Didim ilçesindeki iç sular üzerinde bulunan sahibi belirsiz gergi ağları imha edildi, canlı balıklar nehre geri bırakıldı.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri su ürünleri kontrollerine aralıksız devam ediyor. Balık avı sezonu ile birlikte hareketlilik devam ederken, su ürünleri kontrol görevlileri de saha denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede ilçe genelindeki iç sularda kontrollerini gerçekleştiren ekipler, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından nehirlerdeki sahibi belirsiz gergi ağları kaldırarak imha etti. Uzun uğraşların ardından canlı olarak yakalanan balıklar da nehre geri salındı.

Konu ile ilgili Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Didim İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekibimizce iç sularda gerçekleştirdiğimiz denetimde tespit edilen sahipsiz gergi ağları toplanmış olup, balıklar canlı olarak suya iade edilmiştir. Denetimlerimiz hız kesmeden devam edecektir” ifadeleri yer aldı.


Güncel 31.03.2023 16:24:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor