Didim’de tatilcilerin gözdesi tekne turları başladı

Didim’de tatilcilerin gözdesi tekne turları başladı

Didim’de tatilcilerin gözdesi tekne turları başladı

Aydın’ın Didim ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği tekne turları başladı. 2022 yılının ilk turuna 50 kişi katılırken, tura katılanlar Didim’in koylarını gezme şansı buldu.

Didim’de bahar ve yaz döneminde gerçekleştirilen tekne turları başladı. 2022 yılının ilk tekne turu Altınkum sahilinde başlarken, ticari teknelerin yanaştığı bölgede ilk tur 50 kişilik tatilciyle başladı. İlk tekne turuna ilçede yaşayan İngilizler ile bazı otellerde kalan turistler katıldı.

Tekne sahibi Ayfer Kamacı 2022 yılının ilk tekne turuna başladıklarını ifade ederek “Sezonun gelmesi hasretle bekledik. İlk turumuza 50 kişi katıldı. Turumuza yabancı uyruklu tatilcilerle başladık. Turlarımızı 10 pound olarak belirlendi. Saat 10.30’da başlayıp 17.00’de sona eriyor. Didim’in en güzel koylarını gezdirerek tatilcilerimize güzel anlar yaşatacağız” dedi.

Tekne turuna katılan yabancı uyruklu tatilciler ise “Türkiye ve Didim çok güzel, denizi de havası de mükemmel, koyları gezip denize gireceğiz. Gelmeyenler Didim’e gelsin bu ortamı muhakkak görsünler” ifadelerine yer verdi.


Güncel 5.04.2022 11:43:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi