DİSİDER, AK Partili milletvekili adayını ağırladı

DİSİDER, AK Partili milletvekili adayını ağırladı

DİSİDER, AK Partili milletvekili adayını ağırladı

Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) yönetimi, AK Parti Diyarbakır milletvekili adayını ağırladı.
Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) yönetimi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu’nu ağırladı.
Ziyarette konuşan DİSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş, Ensarioğlu’nun derneğin kurulmasında katkılarının olduğunu ifade etti.
Akbaş, “Galip Ensarioğlu’nun Diyarbakır’daki STK ve iş dünyasında önemli rol oynayan, aynı zamanda derneğimizin kurulmasında da emeği geçen bir insan. Kendisinin aday gösterilmesine sevindiğimizi belirtiyorum. İnanıyorum ki Galip Bey, Diyarbakır’da çok önemli yatırımlara imza atacaktır” dedi.
Millet İttifakı’ndaki partilerin ideolojilerinin bir birinden zıt olduğunu belirten Galip Ensarioğlu, “Seçim sürecine başladığımız ilk gün STK’ları ziyaretle başlayalım dedik. Türkiye’nin 100. yılında gireceği seçimler ülkemizin yeni bir 100 yılını inşa edeceğimiz seçimler olacak. Yeni 100 yılın planlarını hedefleyerek AK Parti olarak bu seçimlere giriyoruz. Her seçim önemlidir. Ama bu seçimi daha önemli kılan çok çok farklı şeyler var. 7 birbirine benzemez siyasi partinin ittifak ettiği tek mesele Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmektir. Yoksa dünya görüşleri ve ideolojileri zıt olan bu 7 partinin birlikte hükümet kurmaları mümkün değil. Ancak Türkiye’yi kaosa götürürler. Buna müsaade etmemek lazım” ifadelerinde bulundu.


Politika 13.04.2023 17:32:59 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Oğlunun vasiyetini yerine getirerek torunlarına anne baba oldular

2

Türk Telekom ‎"Erişilebilir Tiyatro" projesine Fındıkkıran balesini dahil etti

3

Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ballı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde ahırı yıkılan küçükbaş yetiştiricisi devlet desteğiyle üretime döndü

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede mimar, çocukluğunun geçtiği mahalleyi yeniden inşa ediyor

6

Mersinli lise öğrencisinin kaleme aldığı ilk kitabı tanıtıldı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde sağlık altyapısı zarar gören Hatay'ın her ilçesine devlet hastanesi kazandırıldı

8

Türkiye'den 2025'te 83 ülkeye çiçek ihracatı yapıldı

9

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

10

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu