DİSKİ, atıklar nedeniyle tıkanan kanalları temizliyor

DİSKİ, atıklar nedeniyle tıkanan kanalları temizliyor

DİSKİ, atıklar nedeniyle tıkanan kanalları temizliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, atıklar nedeniyle tıkanan kanalizasyonları yeniden aktifleştirerek olumsuzlukları engelliyor.
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, atıklar nedeniyle çalışmadığı tespit edilen kanalizasyonlarda vidanjörle çalışma yürüten ekipler, bu sayede sistemin sorunsuz çalışmasını sağlıyor.
Kayapınar ilçesinde yürütülen çalışmaları denetleyen DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, kanalizasyon şebekesinde 116 kişiden oluşan 22 ayrı ekip halinde vardiyalı sistemle 7/24 esasına uygun şekilde çalıştıklarını söyledi.
Vatandaşların sağlığını korumak için içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon şebekelerinde bakım ve onarım çalışmalarını gece gündüz demeden yaptıklarını belirten Tutşi, “Ekiplerimiz, eksikleri anında tespit ederek sorunları çözüme kavuşturuyor. Sistemin tam randımanlı çalışması için kanalizasyon hatlarına evsel atık ve hafriyatların atılmamalıdır” dedi.


Güncel 22.05.2023 12:24:07 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı