Divapan’dan Vali Cevdet Atay’a hayırlı olsun ziyareti

Divapan’dan Vali Cevdet Atay’a hayırlı olsun ziyareti

Divapan’dan Vali Cevdet Atay’a hayırlı olsun ziyareti

DÜZCE(İHA) –Divapan Entegre Genel Müdürü Muzaffer Aydemir, yeni atanan Düzce Valisi Cevdet Atay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Son kararname ile Düzce’ye Vali olarak atanan Cevdet Atay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Düzce’de ağaç sektöründe faaliyette bulunan ve kentin en eski sanayi kuruluşu olan Divapan Entegre Genel Müdürü Muzaffer Aydemir beraberinde İdari İşler Amiri Cengiz Beşel ile birlikte Vali Atay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Sohbet havasında geçen ziyarette Aydemir, Vali Atay’a“Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Düzce’miz ve sizin için hayırlı olsun” dedi ve fabrikanın üretimi konusunda bilgiler verdi. Vali Atay’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Güncel 16.07.2020 10:47:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

2

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

3

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

4

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

7

Futbol: Trendyol 1. Lig

8

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

9

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

10

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor