“Diyalizle Yaşamak” anlatıldı

“Diyalizle Yaşamak” anlatıldı

“Diyalizle Yaşamak” anlatıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) tarafından “Diyalizle Yaşamak” adlı söyleşi düzenlendi.
Söyleşiye diyaliz hastaları, hasta yakınları, öğrenciler ve öğretim elemanları katıldı.
Diyalize giren hastaların yaşadıkları psiko-sosyal sorunlara karşı farkındalık oluşturulması, kronik böbrek hastalığının hastalarda ve hasta yakınlarındaki etkilerinin anlaşılması, hemodiyaliz hastaları ile sağlık personelleri arasındaki ilişkilerin düzenlenmesi ve desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen söyleşide, hasta ve hasta yakınları da diyaliz teknikerlerinden beklentilerini dile getirme olanağı buldu.
Söyleşinin ardından SHMYO Abdürrahim Karakoç Çok Amaçlı Dersliğinde Diyaliz Programı 1’inci ve 2’nci sınıf öğrencileri arasında kaynaşma etkinliği düzenlendi.


Güncel 6.11.2022 10:11:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

2

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

5

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

6

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

7

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

9

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

10

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi