Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ağında konforu artırıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ağında konforu artırıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ağında konforu artırıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte 2021 yılı için planladığı yol çalışmalarına başladı. Güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı için uzun yıllardır asfaltlanmayan yollar, baştan sona yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, vatandaşların daha iyi bir hizmet almasını sağlamak ve kentin ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla havaların ısınmasıyla beraber asfaltlama çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarında vatandaşların sıklıkla talep ettikleri ve uzun yıllardır asfaltlanmayan caddelere öncelik veriyor. Nisan ayında tekstil organize kavşağına 868 ton, Dr. Yusuf Azizoğlu ile Fiskaya Caddesi’ne 10 bin 666 ton, istasyon viyadüğü 550 ton asfalt serdi. Bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, kent merkezinin caddelerine toplam 614 ton sıcak asfalt serdi.
Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesinde yer alan, kentteki trafik akışı açısından önemli bir yere sahip olan ve 8 yıldır çalışma yürütülmeyen Cemiloğlu Caddesi’ne 10 bin ton sıcak asfalt sererek vatandaşların hizmetine sunacak.
Yine Bağlar ilçesinde uzun yıllardır asfaltlanmayan eski havalimanı yolu ile Bediüzzaman Caddesi’nde yenileme çalışmaları bugün başladı.


Güncel 21.04.2021 13:43:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

2

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

3

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

4

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

5

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

7

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

9

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

10

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor