Diyarbakır EMITT Fuarı’nda tanıtılıyor

Diyarbakır EMITT Fuarı’nda tanıtılıyor

Diyarbakır EMITT Fuarı’nda tanıtılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMlTT) yerini aldı.
Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, ülkenin en büyük, dünyanın ise en büyük 5. turizm fuarı EMlTT fuarında tanıtılıyor. İstanbul’da 12-15 Nisan’da 30 ülkeden 600 firmanın katılımıyla fuar ve kongre merkezinde düzenlenen fuarda Diyarbakır’ın tanıtımı 200 metrekare alan üzerine inşa edilen Keçi Burcu şeklindeki stantta gerçekleştiriliyor.
Diyarbakır’ın tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin yanı sıra kente özgü coğrafi işaret tescil belgesi almış yöresel ürünlerin de sergilendiği fuarda ildeki oteller, seyahat acenteleri, tur operatörleri ve turizm profesyonelleri kent turizmi hakkında fuar ziyaretçileri ve sektör temsilcilerine bilgi verecek, kentin turizm potansiyelinin arttırılması için görüşmeler yapacak.


Ekonomi 12.04.2023 17:48:15 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu