Diyarbakır Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu, namağlup Türkiye finallerinde

Diyarbakır Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu, namağlup Türkiye finallerinde

Diyarbakır Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu, namağlup Türkiye finallerinde

Diyarbakır Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı, Mardin’de yapılan yarı final karşılaşmalarında tüm rakiplerini yenerek namağlup olarak Kırklareli’nde yapılacak olan Türkiye Futsal Şampiyonası 1. Lig final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Diyarbakır Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu’nda beden eğitim öğretmeni ve antrenör olan Ramazan Erim, okul olarak çıktıkları bu yolda nisan ayında Diyarbakır’da yapılan futsal yıldız kızlar müsabakalarında tüm rakipleri yenerek namağlup il şampiyonu oldukları ve bölgeye gitmeyi hak kazandıklarını söyledi.
2 Mayıs’ta Bitlis’te düzenlenen Türkiye Bölge Şampiyonası Yıldız Kızlar müsabakalarında başarı gösteren kızların burada yaptıkları dört karşılaşmadan namağlup ayrılmayı bildiğini belirten Erim, “Bölge şampiyonu olarak bir üst tur olan yarı finallere çıkmayı garantiledik ve 24-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında Mardin’de düzenlenen Türkiye şampiyonası futsal yıldız kızlar yarı finaller karşılaşmalarından tüm rakiplerimizi de burada yenerek namağlup şampiyon olarak 6-10 Haziran’da Kırklareli’nde yapılacak olan Türkiye Futsal Şampiyonası 1. Lig final müsabakalarına gitmeye hak kazandık” dedi.


Spor 29.05.2023 14:58:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi