Diyarbakır’da depremzedelere komisyonsuz ev bulma ve danışmanlık

Diyarbakır’da depremzedelere komisyonsuz ev bulma ve danışmanlık

Diyarbakır’da depremzedelere komisyonsuz ev bulma ve danışmanlık

Turyap gayrimenkul Diyarbakır temsilciliği yeni yerini hizmete açtı. İl temsilcisi Mehmet Çetin, “Depremden dolayı insanlarımızın evleri yıkıldı. Depremden mağdur olan vatandaşlarımıza da hiçbir komisyon almadan isterlerse daire de bulabiliriz” dedi.
Merkez Kayapınar ilçesinde açılan il temsilciliğinde 15 kişi istihdam olarak sağlanırken burada hem kentte yatırım konusunda güvenilir, sağlık tercihlerde bulundurmak, hem de deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlara komisyon almadan ev bulmaları hedeflenip destek olunmaya çalışılıyor.
Daha önce faaliyet gösterdiklerini, bir haftadır yeni yerlerinde hizmet verdiklerini belirten Mehmet Çetin, bugün ise yeni yerlerinin açılışını yaptıklarını söyledi.
Amaçlarının Diyarbakır halkına doğru yatırım yapmalarını sağlamak olduğunun altını çizen Çetin, “Yardımcı olacağız derken sadece satış amaçlı değil, insanlarımıza kapımız her zaman açık. Turyap gayrimenkul olarak kaliteli bir ekibimiz var. Her zaman gelip danışabilirler, fiyat alabilirler. Sadece satış olarak bakmıyoruz, hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Daire, arsa, iş yeri konusunda olsun fiyatlara hakimiz” dedi.
15 kişiye yakın uzman ekiplerinin olduğunu aktaran Çetin, “Depremden dolayı insanlarımızın evleri yıkıldı. Depremden mağdur olan vatandaşlarımıza da hiçbir komisyon almadan isterlerse daire de bulabiliriz. Yatırım konusunda da yardımcı oluruz. Kira konusunda hiçbir konuda komisyon almadan hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Açılışa çok sayıda davetli katıldı.


Ekonomi 8.05.2023 10:48:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

2

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

3

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

4

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

5

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

6

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu

7

Yandex Cup finallerinde 196 geliştirici 140 bin dolarlık ödül için yarıştı

8

Setur Marinaları Göcek'te iki marinayı devraldı

9

Burdur'da fabrikanın çatısından düşen işçi öldü

10

Mersin'de fiyat etiketi ve haksız fiyat artışı denetiminde 360 bin 924 lira ceza kesildi