Diyarbakır’da yoğun sis gecede devam etti

Diyarbakır’da yoğun sis gecede devam etti

Diyarbakır’da yoğun sis gecede devam etti

Diyarbakır’da 4 gündür devam eden yoğun sis gecede sürerken, trafikte aksamalara sebep oldu. Pandemi nedeniyle 2 yıldır halı sahada maç keyfine ara veren vatandaşların ise yoğun sis altında maç keyfi yaptığı görüldü.
Diyarbakır kent merkezi olmak üzere Diyarbakır-Silvan, Diyarbakır- Şanlıurfa ile Diyarbakır-Elazığ arası karayolunda da yoğun sis nedeniyle zaman zaman trafik durma noktasına geldi.
Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşerken, 4 gündür devam eden ve gecede etkili olan sisle birlikte sürücüler zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Sürücülerin görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle araçlarının farlarını ve dörtlülerini yakıp düşük hızda ilerlediği görüldü.
Halı sahada yoğun sis altında maç keyfi yaptılar
Öte yandan pandemi nedeniyle 2 yıldır halı sahada maç keyfine ara veren vatandaşlar ise yoğun sis altında maç keyfi yaparken, pandemi nedeniyle maç yapamadıklarını anlatan Mahsum Rençber, pandemiden dolayı ara verdikleri halı sahada oynayamadıkları maçı kar yağsa bile artık oynayacaklarını söyledi.


Güncel 1.12.2021 01:56:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı