Diyarbekirspor, emaneti geri aldı

Diyarbekirspor, emaneti geri aldı

Diyarbekirspor, emaneti geri aldı

Çankaya FK’yı deplasmanda 3-0 mağlup eden Diyarbekirspor, geçen hafta Bucaspor 1928’e kaptırdığı liderliği geri alarak son 7 haftaya zirvede girdi.
Misli.com 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor’un liderlik özlemi bir hafta sürdü. Diyarbekirspor, Ankara’da karşılaştığı Çankaya FK’yı farklı mağlup ederek puanını 51’e çıkardı ve yeniden zirveye yerleşti. İlk 45 dakikayı Murathan’ın 34. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlayan yeşil-kırmızılı takım 86’da yine Murathan’la skoru 2-0’a taşıdı. 90+4.dakikada son sözü Emircan söyleyerek maçın skorunu tayin etti.

Rakipler takıldı
Bucaspor 1928 deplasmanda Artvin Hopaspor’la ve Yeşilyurt Belediyespor kendi sahasında Belediye Derincespor’la 0-0 berabere kaldı. Bucaspor 1928 haftayı 49 ve Yeşilyurt Belediyespor da 43 puanla tamamladı.
24 Mart Çarşamba günü Diyarbekirspor-Fatsa Belediyespor, Bucaspor 1928-Nevşehir Belediyespor ve Arnavutköy Belediyespor-Yeşilyurt Belediyespor maçları oynanacak.


Spor 17.03.2021 16:58:48 0
Anahtar Kelimeler: diyarbekirspor emaneti geri aldı

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı