Doğu Garajı’ndaki 288 dükkan esnafa teslim ediliyor

Doğu Garajı’ndaki 288 dükkan esnafa teslim ediliyor

Doğu Garajı’ndaki 288 dükkan esnafa teslim ediliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yarım kalan Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’ni tamamlandı. Proje kapsamındaki dükkanlar festival çarşısı esnafına teslim edilmeye başladı.
Proje kapsamında yer alan 288 dükkan, daha önce alanda bulunan ve Antalya kent hafızasında önemli bir yeri olan eski Festival Çarşısı esnafına teslim edilmeye başlandı. Esnafın dükkanlarına yerleşmesi ve çevre düzenlemesi ardından Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nin açılışı gerçekleştirilecek.

“Son testler yapılıyor”
Toplam 72 bin metrekare inşaat alanına sahip projede yürüyen merdivenlerin montajı tamamlandı. Son olarak bina içerisinde yer alan tüm mekanik aksamın testleri yapılıyor. 575 binek araç ve kent merkezine gelen tur otobüslerini ağırlayabilecek geniş kapasiteli yeraltı otoparkı bitirildi. Zemin üzeri 5 katlı projede, geleneksel alışveriş kültürünün yaşatılacağı dükkanlar, kafe ve eğlence alanları bulunuyor. Kültür merkezinde 680 kişilik tiyatro ve gösteri salonu, 110 kişilik çok amaçlı salon ve konservatuar alanları bulunuyor.


Güncel 27.09.2021 13:06:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

2

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

3

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

4

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

5

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

6

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

7

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

8

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor

9

Karmod yağmur suyu hasadı depolama tankı projelerini sürdürüyor

10

Mersin Silifke'de sağanak ve dolu etkili oluyor