Doğu’da hava sıcaklığı düşüşe geçti

Doğu’da hava sıcaklığı düşüşe geçti

Doğu’da hava sıcaklığı düşüşe geçti

Yüksek kesimlerde kar yağışının görüldüğü Doğu Anadolu Bölgesinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altına düştü.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde hava parçalı, yer yer çok bulutlu; akşam saatlerine kadar Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu; Erzurum, Kars ve Ardahan’ın yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı olarak geçeceği tahmin ediliyor.
Sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği bölgede rüzgâr kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvete esecek.
Gece en düşük hava sıcaklığı; Ardahan’da sıfır, Erzurum’da 1, Kars’ta 4, Ağrı ve Erzincan’da 7, Iğdır’da 11, Bayburt’ta 5 derece olarak kaydedildi.
Gün içerisinde beklenen sıcaklıklar ise; Bayburt ve Erzurum’da 12, Erzincan’da 18, Ağrı ve Iğdır’da 15, Kars ve Ardahan’da 7 derece olması öngörülüyor.


Güncel 6.10.2021 10:46:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Teknosa Mağazacılar Günü'nü çalışanlarıyla kutladı

2

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu

3

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci'ye ziyaret

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Mersin'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

6

Sumbas'ta Filistin'e destek kermesi düzenlendi

7

Adana'da ilkokul öğrencileri, Filistinli çocuklar için gökyüzüne balon bıraktı

8

KoçDigital ITSA 2025'te yapay zeka çözümlerini sergiledi

9

Ford Otosan ve Tohum Otizm Vakfı'ndan nöroçeşitlilik odaklı istihdam programı

10

Turkcell Superbox 5G modemleri satışa sundu