Dolabın altında kaldı, itfaiye merdivenle balkondan girip kurtardı

Dolabın altında kaldı, itfaiye merdivenle balkondan girip kurtardı

Dolabın altında kaldı, itfaiye merdivenle balkondan girip kurtardı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde devrilen mutfak dolabının altında mahsur kalan yaşlı kadın, komşularının ihbarı sayesinde itfaiye ve polis tarafından kurtarıldı. 2.kata merdivenle tırmanan itfaiye eri, dolap altında kalan yaşlı kadını kurtardı.
Alınan bilgiye göre, Güzelyalı Mahallesi’nde bir apartmanın ikinci katında yaşayan 65 yaşındaki Nadiye Özengin, gece yarısı mutfakta devrilen dolabın altında kaldı. Gürültü üzerine komşuları harekete geçti. Yaşlı kadının kapısı kilitli olduğu için müdahale edilemedi.
Komşular itfaiye ve ambulanstan yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, 2.kata merdiven dayayarak balkondan içeri girdi. Ambulans da hazır bekletildi.
İtfaiye eri, dolabı kaldırıp altında kalan yaşlı kadını kurtardı. Panik yaşayan komşuları da operasyon tamamlanınca yaşlı kadına sarılıp gözyaşı döktü.
Durumunun iyi olduğun belirten Nadiye Özengin, hastaneye gitmeyi kabul etmezken, ambulans ekibi de normale döndü.


Yurt Dünya 13.11.2022 09:51:06 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi