Dolandırıcılara karşı polis pazara çıktı

Dolandırıcılara karşı polis pazara çıktı

Dolandırıcılara karşı polis pazara çıktı

Tekirdağ’da Pazara inen polis ekipleri, pazara inen vatandaşları ve esnafı dolandırıcılık konusunda uyararak, bilgilendirme broşürü dağıttı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmak konusunda çeşitli uygulamalar ve etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Vatandaşların dolandırıcılara kanmamaları için internet ve görsel medya alanında yapılan uyarıların yanı sıra polis ekipleri sokaklar ve meydanlara inerek vatandaşları yüz yüze dolandırıcılık konusunda uyarıyor.

Polis pazara çıktı
Vatandaşları dolandırıcıların ağından korumak için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Mal varlığına Karşı İşlenen Suçlar’ konulu broşürleri Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinin en yoğun pazarlarından biri olan Perşembe Pazarının giriş ve çıkışlarına astı. Daha sonra pazara çıkan polis ekipleri karşılaştıkları vatandaşları ve esnafa broşür dağıtarak, "Kendini hakim savcı ve polis olarak tanıtarak, sizden para isteyenlere kesinlikle itibar etmeyiniz" diye uyarıda bulundu.
Pazar esnafı ve vatandaşlar ise bu uygulama ve uyarılardan çok memnun olduğunu ifade ederek, polis ekiplerine teşekkür etti.


Yurt Dünya 20.01.2022 16:17:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

2

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

3

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı

4

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

5

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi

7

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı

8

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

9

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

10

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor