Dolugaz, Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım’ın da katıldığı törenle yeni araçları filosuna kattı

Dolugaz, Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım’ın da katıldığı törenle yeni araçları filosuna kattı

Dolugaz, Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım’ın da katıldığı törenle yeni araçları filosuna kattı

Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden Lokal Enerji’nin iştiraki olarak 2017 yılında faaliyetlerine başlayan Dolugaz, filosuna kattığı 42 yeni ADR’li tır ile sektördeki konumunu güçlendirdi. Gölbaşı Koluman Yerleşkesi’nde düzenlenen teslim töreninde Lokal Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım da hazır bulundu.
Petrol ürünlerinin üretildiği noktadan nihai tüketiciye ulaştırılana kadar depolama, taşıma ve dağıtım gibi tüm aşamalarını üstün kalite anlayışı ve rekabetçi gerçekleştiren, Türkiye’nin lider enerji şirketlerinden olan Lokal Enerji’nin iştiraki olarak 2017 yılında faaliyetlerine başlayan Dolugaz, yıllık 600 bin ton ticaret hacmi ve 500 bin ton taşıma kapasitesi ile Türkiye LPG pazarının ilk dört firması arasında yer almaktadır. Dolugaz, Hama Oto Kiralama’dan 42 adet Mercedes Benz 1848 Actros L aracı uzun dönem kiralayarak filosunu 100 aracın üzerine çıkardı.
Törende Lokal Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım’ın yanı sıra Dolugaz Genel Müdürü Mehmet Bardakoğlu, Hama Genel Müdürü Kenan Çetin ve Hama Filo Müdürü Serhat Alhas da hazır bulundu. Murat Yıldırım yaptığı konuşmada yeni araçlarla beraber Dolugaz’ın LPG pazarındaki dominasyonunu büyütmeyi hedeflediklerini söyledi. Yıldırım, “LPG’nin dağıtımı, depolanması, transferi ve ticareti alanlarında ülkemizin ve sektörümüzün duyduğu ‘kesintisiz hizmet’ ihtiyacını, bütünleşik iş süreçlerimizle tek çatı altında yürütüyor, müşterilerimize özel uçtan uca çözümler sunuyoruz” dedi.

Türkiye’nin en büyük karasal LPG depolama tesisi Dolugaz’a ait
Ankara merkezli Dolugaz, başkentte bulunan 7 bin 800 metreküp kapasiteli Türkiye’nin en büyük karasal LPG depolama tesisi Anadolu Karasal’da uzun yıllardır sektöre ve iş ortaklarına hizmet sunmaktadır. Geçtiğimiz yıl İç Anadolu Bölgesi için stratejik öneme sahip olan Konya LPG depolama tesisini hayata geçiren Dolugaz, bu yıl da Hatay LPG depolama tesisini açarak sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam etmeyi planlıyor.


Ekonomi 31.03.2023 12:53:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı