Dört yabancı ülkeden öğretmenler Remourban’ı tanıdı

Dört yabancı ülkeden öğretmenler Remourban’ı tanıdı

Dört yabancı ülkeden öğretmenler Remourban’ı tanıdı

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir Bahçeşehir Koleji’nin proje ortağı olarak kentte bulunan İspanya, İtalya, Yunanistan ve Portekiz’den öğretmenleri ağırladı. Konuk öğretmenler, Melih Savaş Yaşam Köyü’nü ziyaret ederken, Remourban projesini Başkan Ataç’tan dinledi.
Tepebaşı Belediyesi, uluslararası ölçekteki çalışma ve projeleri ile takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak Eskişehir Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nin, Erasmus Projesi “Su Okuryazarlığı ve Su Ayakizi” KA220 Erasmus proje ortakları; İspanya, İtalya, Yunanistan ve Portekiz’den gelen öğretmenler, Tepebaşı Belediyesi’nin Remourban projesi uygulama alanı olan Melih Savaş Yaşam Köyü’nü ziyaret etti. Yaşam Köyü’nde Remourban projesini belediye yetkililerinden tanıyan konuk öğretmenler ve Eskişehir Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Tepebaşı Belediyesi’nin birinci nesil Türkiye’deki ilk ve tek akıllı şehir projesine de hayran kaldıklarını ifade etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da konuk öğretmenlere projenin gelişimi ve faydalarına ilişkin bilgiler aktardı. Misafir heyet, çevreyi koruyan çalışmalarından dolayı Başkan Ataç’ı tebrik ederken, misafirperverliğinden dolayı da teşekkürlerini iletti.
Projede öğretmenlere katılım belgeleri de takdim edildi.


Güncel 4.06.2022 12:21:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Hasanbeyli’de lahana hasadı yapıldı

2

Osmaniye’de çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtıldı

3

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

4

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

5

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

6

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

7

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

8

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

9

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

10

Koçfinans 30 yaşında