Döşemealtılı çocuklar şenlikte eğlendi

Döşemealtılı çocuklar şenlikte eğlendi

Döşemealtılı çocuklar şenlikte eğlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliğinde yüzlerce çocuk ara tatilin tadını çıkarıyor. Döşemealtı’nda düzenlenen şenlikte çocuklar da doyasıya eğlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerin ara tatil dönemini keyifli bir şekilde geçirmeleri için Çocuk Şenliği düzenlendi. İlki Kepez Çamlıbel Mahallesinde düzenlenen şenliğin ikincisi de Döşemealtı Çıplaklı Mahallesi’nde gerçekleşti.

Doyasıya eğlence
Alana kurulan balon, eğlence parkları ve palyaço gösterileri çocuklara eğlence dolu anlar yaşattı. Ailelerinde ilgi gösterdiği şenlikte çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Çocuklar şişme oyun parkında düzenlenen çeşitli oyunlarla hem yarıştı hem eğlendi. Tahta bacak, palyaço, yüz boyama etkinlikleri ve dev maskotlar çocuklara eğlenceli saatler yaşattı. Dev maskotlara yoğun ilgi gösteren çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi.

Bandonun şarkıları coşturdu
Şenlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası da sahne alarak sürpriz yaptı. Büyükşehir Bandosunun seslendirdiği şarkılara çocuklar hep bir ağızdan, bayraklarını sallayarak eşlik etti.



Güncel 18.11.2022 12:51:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

2

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

3

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

5

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

7

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

8

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

9

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

10

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi